Komenského 7, příspěvková organizace

Pdf ke stažení zde

P O N D Ě L Í - 27.6.2022 - obsahuje tyto sledované
alergeny

přesnídávka
chléb kmínový 1j, 1p, 1ž, 6
pomazánka brokolicová 7
rajče keříkové x
mléko polotučné 7
ovoce (dle aktuální nabídky) x

oběd
polévka zeleninová s pohankou 7, 9
guláš karlovarský 1p, 7
těstoviny "penne rigate" (semolinové) 1p, 3
sirup multivitamínový x

svačina
mini bulka s posypem (Bidfood 1p, 1, 3, 6, 7, 10, 11
pomazánka z makrely 4, 7
okurka salátová x
čaj černý s citronem x

Ú T E R Ý - 28.6.2022 kytičkový den obsahuje tyto sledované
alergeny

přesnídávka
kaše ovesná s javorovým sirupem a skořicí 1o, 7
čaj jahodový s aloe vera x
ovoce (dle aktuální nabídky) x

oběd
polévka zeleninová s domácím strouháním 1p, 3, 7, 9
vejce vařené 3
špenát dušený 1p, 3, 7
brambor nový x
máslo 7
čaj rybízový x

svačina
chléb konzumní - pšenično žitný (Penam) 1p, 1ž, 3, 6, 7, 8, 11
pomazánka z uzeného tofu 6, 7
kedluben x
bílá káva 1j, 1ž, 7

S T Ř E D A - 29.6.2022 - obsahuje tyto sledované
alergeny

přesnídávka
chléb žitný 1ž
pomazánka drožďová 1j, 3, 7
paprika červená - čerstvá x
čaj švédský (s mlékem) 7
ovoce (dle aktuální nabídky) x

oběd
polévka česneková s bylinkovým svítkem 1p, 3, 9
kuřecí nudličky s hráškem a kukuřicí - BEZLEPKOVá verze 12
rýže Basmati x
voda s pomerančem x

svačina
raženka (Penam) 1j, 1p, 1ž
máslo 7
ovoce formou nabídkových talířů (dle aktuální nabídky) x
čaj bylinné pohlazení x

Č T V R T E K - 30.6.2022 - obsahuje tyto sledované
alergeny

přesnídávka
chléb Kvasový (pšenično-žitný) Penny 1j, 1p, 1ž
pomazánka z gervais 7
mrkev "kolečko" (ozdoba) x
kakao (holandského typu) 6, 7
ovoce (dle aktuální nabídky) x

oběd
polévka z červené řepy II. 12
žemlovka s jablky a rozinkami 1p, 3, 7, 12
čaj šípkový x

svačina
chléb dřevorubecký (Penny) 1p, 1ž, 6
pomazánka z vařeného vepřového masa 7
pórek x
čaj lesní směs 12

Ovoce je dětem podáváno pravidelně před dopoledním pobytem venku.
Sortiment podávaného ovoce dle sezóny: jablko, hruška, mandarinka, pomeranč, broskev,

nektarinka, banán,jahody, hroznové víno, blumy, švestky, borůvky, nashi atd.
Zeleninové saláty jsou připravovány výhradně z čerstvé zeleniny.
Mimo stravovací režim je dětem nabízena pitná voda.

Hlavní kuchařka: Ivana Večeříková
Vedoucí stravování: Daniela Poulová