Komenského 7, příspěvková organizace

Pdf ke stažení zde

P O N D Ě L Í - 27.9.2021 - obsahuje tyto sledované
alergeny

přesnídávka
1p, chléb konzumní - pšenično žitný (Penam) 1ž, 3, 6, 7, 8, 11
pomazánka z olejovek s lučinou 4, 7
okurka salátová x
čaj černý s citronem x
ovoce formou nabídkových talířů (dle aktuální nabídky) x

oběd
polévka česneková s bramborem 1p, 7
hrachové pyré s cibulkou 1p, 7
chléb kmínový 1j, 1p, 1ž, 6
čaj moringa s fenyklem x

svačina
chlebíčková veka (Penam) 1j, 1p
džemové máslo 7, 12
jablko x
melta 1j, 1ž, 7

S T Ř E D A - 29.9.2021 - obsahuje tyto sledované
alergeny

přesnídávka
chléb alpský - pšenično žitný 1o, 1p, 1ž, 6, 8
pomazánka z vařeného vepřového masa 7
rajče cherry červené x
čaj švédský (čaj černý s mlékem) 7
ovoce formou nabídkových talířů (dle aktuální nabídky) x

oběd
polévka kukuřičný krém 7
kuřecí plátek přírodní 1p, 7
rýže Basmati x
dušená zelenina míchaná 1p, 7
džus 100% x

svačina
bagetka 1p, 1ž
pomazánka hrášková s mátou 7
ředkvička x
mléko čerstvé (Statek Bor) 7

Č T V R T E K - 30.9.2021 - obsahuje tyto sledované
alergeny

přesnídávka
chléb dřevorubecký (Penny) 1p, 1ž, 6
pomazánka hermelínová 7
posypka: x
pažitka x
paprika červená - čerstvá x
kakao (holandského typu) 6, 7
ovoce formou nabídkových talířů (dle aktuální nabídky) x

oběd
polévka zeleninová s domácím strouháním 1p, 3, 7, 9
hovězí maso dušené v kapustě 1p
brambor vařený x
voda s čerstvou meduňkou x

svačina
chléb toustový světlý 1j, 1p, 7
pomazánka rozhuda 7
kedluben x
čaj bylinné pohlazení x

P Á T E K - 1.10.2021 - obsahuje tyto sledované
alergeny

přesnídávka
kaše rýžová 7
omáčka meruňková x
čaj jablkový s echinaceou x
ovoce formou nabídkových talířů (dle aktuální nabídky) x

oběd
polévka cuketová s jáhlami 1p, 7
pasta šuta (vepř.maso, protlak, cibule, ml. paprika, česnek, těst. penne) 1p, 3, 12
zeleninový mix (dle sezóny) x
čaj malinový x

svačina
chléb krušnohor - pšenično žitný 1p, 1ž
pomazánka mrkvová s fenyklem 7
posypka: x
petržel hladkolistá x
bílá káva 1j, 1ž, 7

Ovoce je dětem podáváno pravidelně před dopoledním pobytem venku.
Sortiment podávaného ovoce: jablko, hruška, mandarinka, pomenranč, nektarinka, broskev, kiwi, banán, hroznové víno, bluma,
nashi, švestka, atd.
Zeleninové saláty jsou připravovány výhradně z čerstvé zeleniny.
Mimo stravovací režim je dětem během dne nabízena pitná voda.
Změna jídelníčku vyhrazena.
Hlavní kuchařka: Barbora Divišová
Vedoucí školní jídelny:Jana Štěrbová