JÍDELNÍČEK
P O N D Ě L Í - 25.9.2023 obsahuje tyto sledované
alergeny
přesnídávka
chléb lámankový 1j, 1o, 1p, 1ž
pomazánka z ryb v tomatě 4, 7, 9, 10, 12
paprika zelená - čerstvá x
čaj černý s citronem x
ovoce formou nabídkových talířů (dle aktuální nabídky) x
oběd
polévka zeleninová (nezahuštěná) 7, 9
vepřová panenka pečená 1p
dušená baby karotka 1p, 7
brambor vařený x
čaj višňový x
svačina
kaiser houska cereální 1j, 1o, 1p, 1ž, 6, 7, 11
máslo 7
sýr eidam plátkový 7
kedluben x
Ú T E R Ý - 26.9.2023 kytičkový den obsahuje tyto sledované
alergeny
přesnídávka
chléb konzumní - pšenično žitný (Penam) 1p, 1ž, 3, 6, 7, 8, 11
pomazánka z lučiny a kapie 7
rajče keříkové x
caro 1j, 1ž, 7
ovoce formou nabídkových talířů (dle aktuální nabídky) x
oběd
polévka vločková 1o, 3, 7, 9
kovbojské fazole I. 1p, 7, 12
ozdoba pokrmu - bazalka čerstvá ==nedefinováno==
chléb dřevorubecký (Bidfood) 1j, 1p, 1ž, 3, 6, 7, 8, 11
čaj mátový x
svačina
chlebíčková veka (Penam) 1j, 1p
medové máslo 7
banán x
mléko čerstvé (Statek Bor) 7
S T Ř E D A - 27.9.2023 obsahuje tyto sledované
alergeny
přesnídávka
mramorová bábovka (vlastní příprava) 1p, 3, 7
kakao (holandského typu) 6, 7
ovoce formou nabídkových talířů (dle aktuální nabídky) x
oběd
polévka hovězí s domácími nudlemi 1p, 3, 7, 9
sumeček africký na másle 4, 7
bramborová kaše - verze I. 7
kompot mandarinkový x
džus 100% x
svačina
bagetka 1p, 1ž
pomazánka kukuřičná 7
ředkvička x
mléko čerstvé (Statek Bor) 7
Č T V R T E K - 28.9.2023 obsahuje tyto sledované
alergeny
Státní svátek
P Á T E K - 29.9.2023 obsahuje tyto sledované
alergeny
přesnídávka
kaše pohanková přelitá meruňkovou omáčkou 7
čaj zelený x
ovoce formou nabídkových talířů (dle aktuální nabídky) x
oběd
polévka česneková 1p, 7
těstoviny penne s tuňákem a cherry rajčaty 4, 7
salát hlávkový ochucený (cukr, citrónová šťáva, olej olivový) x
sirup bylinný bezový x
svačina
chléb toustový světlý (Bidfood) 1j, 1p, 1, 6
pomazánka čočková 7, 9
okurka salátová "špalíček" x
mléko plnotučné 7
Ovoce je dětem podáváno pravidelně před dopoledním pobytem venku.
Sortiment podávaného ovoce dle sezóny: jablko, mandarinka, pomeranč, jahody, broskev, nektarinka, banán, hroznové víno, blumy, atd…
Zeleninové saláty jsou připravovány výhradně z čerstvé zeleniny.
Mimo stravovací režim je dětem nabízena pitná voda po celý den.
Hlavní kuchařka: Martina Zolnajová
Vedoucí stravování: Daniela Poulová